Bedenktijd & Garantie

Bedenktijd

De bedenktijd op al onze producten zijn 14 dagen. Als je binnen deze 14 dagen het product hebt gekeken en geprobeerd en je vindt dat deze niet bij je past dan kun je deze naar ons terug verzenden.

DenkĀ  eraan dat je hiervoor met ons contact moet nemen en ook aangeven waarom je deze niet meer wilt. De verzendkosten van het terug sturen van het artikel komt voor de klant te staan.

Als u het artikel terug stuurt dan zullen wij de verzendkosten eraf berekenen van de orginele prijs dat is betaald.

Garantie:

Alle producten worden voor het versturen nagekeken op gebreken. Mocht het gebeuren dat een artikel beschadigd aankomt dan kunt u dit binnen 24 uur na ontvangst aan ons laten weten door een mail te sturen met een foto van het beschadigde artikel.

Mailtjes zonder foto zullen wij niet in behandeling nemen. Wij zullen dan beslissen welke oplossing hiervoor geboden kan worden. Na 24 uur vanaf ontvangst van uw bestelling, vervalt de garantie omdat wij geen zicht meer hebben op het artikel en het gebruik hiervan.

Onderhoud

  • Zorgt ervoor dat er geen vloeistof op de producten komt, dit zal het sneller kapot laten gaan.
  • Slapen met producten zoals kettingen, armbanden kan ervoor zorgen dat deze sneller kapot gaat
  • Niet tegen scherpe objecten laten komen

Dit zijn de meest voorkomende problemen bij de producten waar je voor moet uitkijken. Ook moet je de armband niet te strak zetten voor eigen veiligheid.