De beste goedkope mannen armbanden

Goedkope mannen armbanden

De beste goedkope mannen armbanden vindt u bij ons. We hebben genoeg designs waaruit u kunt kiezen voor elke geval. Bijna al onze producten kunnen gebruikt worden op elke moment en zijn zeker goedkoop waardoor u deze kunt kopen zonder zorgen.

Afbeeldingsresultaat voor man bracelet

De prijzen van de armbanden zijn al inclusief verzendkosten. Wij zijn een nieuwe bedrijf en we werken samen met de leverancier om producten direct vanuit de leverancier naar u toe te verzenden.

Lage prijzen

Wat dit aangeeft is dat we lage prijzen hebben maar wel een redelijke verzendtijd. De verzendtijd bij ons is 1 tot 2 weken na het klaarmaken van het product. Het product dat u besteld moet eerst gereed maken dit duurt 2-5 dagen en daarna wordt deze naar u toe verzonden.

Type armbanden

De type’s armbanden die we verkopen zijn kralen, zilver, leer en ook armbanden met mooie ontwerpen erop. Deze ontwerpen zijn verschillend, soms heb je een leeuw, luipaard en meer. Deze kun je allemaal vinden bij onze winkel .

Kralen

De kralenarmbanden zijn heel geweldig. Deze komt vaak met geweldige ontwerpen erop die er fantastisch uitzitten om overal te dragen. Meer als je meer professioneel uit wilt zien zijn de Zilver en leer je beste keus.

Staal

De stalen armbanden zijn zeer handig voor als je er meer professioneel uit wilt zien. Deze komen in verschillende kleuren zoals zilver en goud armbanden die we verkopen zijn van goede kwaliteit en komen met verschillende ontwerpen waaruit je kunt kiezen. Als je onze producten wilt zien van zilver bekijk onze shop.

Leer

Leren armbanden zijn geweldig voor als je niet van zilver houdt. De leren armbanden zijn ook super geweldig om overal te dragen en als je er netjes uit wilt zien.

Deze hebben veel verschillende design waaruit je kunt kiezen. Zelfs elke armband die je kiest hebben verschillende design die je kunt kiezen.

Ontwerp

De ontwerp van de producten zijn heel verschillende bij elke armband. Je hebt de kralenarmbanden die komen met leeuw ontwerp en luipaarden.

Daarnaast heb je de zilveren armbanden die komen met andere ontwerp en hebben zelfs scorpion ontwerp.

Goede levertijd

De prijzen van ons zijn zeer laag omdat we ook wat langere levertijd hebben. De levertijd na dat een product is gereed is 5-17 dagen. Dit is 1 tot 2 weken.

Gratis met verzendkosten

Doordat onze levertijd iets langer is dan veel andere bedrijven. Hebben we de prijzen van de producten lager gezet en hebben we ook gratis verzending.

Winkel nu

Bekijk door onze producten en kies de perfecte mannen armband die bij je past. Onze producten zijn van goede kwaliteit en als je vragen hebt kun je ons altijd mailen of whatsappen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *