Levertijd

Onze producten zijn van top kwaliteit en zijn ook nog verkrijgbaar voor een prima prijs. Onze verzending is gratis en als je een bestelling plaats boven de €50,- krijg je een gratis cadeau van ons :).

Prima prijzen

We hebben geweldige prijzen zodat onze klanten van top kwaliteit producten kunnen genieten. We werken samen met leveranciers die het mogelijk maken om unieke armbanden aan u te kunnen aanbieden.

Betaling

Op dit moment is onze betaalmethode iDEAL en Paypal en dit is een veilige betaalmethode die door vele webwinkels worden gebruikt omdat je hiermee overal kunt gebruiken ter wereld. Ook verzenden we deze producten gratis overal ter wereld maar dan zal de levertijd wel wat langer zijn. Voor meer informatie kunt u ons altijd even mailen.

Verzending

Onze verzending wordt via PostNL gedaan. Als jij je bestelling plaats voor 12:00 dan zullen we deze hetzelfde dag naar u toe sturen. Verzending is ook gratis en wij betalen dit voor u.

Levertijd

Onze nieuwe levertijd is 1-3 werkdagen. Als je een bestelling plaats voor 12:00 uur dan verzenden wij je bestelling dezeflde dag waardoor je deze de volgende werkdag thuis zal ontvangen en meteen kunt gebruiken.