Levertijd

Omdat we samenwerken met leverancier is het makkelijker voor ons om u minder kosten te brengen. Kosten zoals verzendkosten en meer worden in de prijs van de producten gebracht.Ā 

Onze producten worden geleverd van belgie en als dat niet kan komen ze van andere landen die dichtbij zijn zoals spanje of United Kingdom. Het kan soms zijn dat de product die u heeft besteld niet op vorraad is waardoor deze nog gemaakt moet worden.

Prima prijzen

Onze prijzen zijn niet super laag maar ook niet super hoog omdat we onze product vanuit de leveranciers meteen naar u toesturen nadat uw bestelling is klaargemaakt.

De proces van een bestelling kan 1 tot 4 werkdagen duren. In sommige kleine gevallen komt het voor dat het wel 7 dagen duurt voordat uw product is klaar gemaakt.

Nadat uw bestelling is klaar gemaakt wordt deze meteen naar u toe verzonden en kunt u deze verwachten binnen 3-7 werkdagen. Heel soms kunnen producten 1-2 weken duren en heel soms wel 4 weken als er problemen voorkomen.

Betaling

Op dit moment is onze betaalmethode iDEAL en Paypal en dit is een veilige betaalmethode die door vele webwinkels worden gebruikt omdat je hiermee overal kunt gebruiken ter wereld. Ook verzenden we deze producten gratis overal ter wereld maar dan zal de levertijd wel wat langer zijn. Voor meer informatie kunt u ons altijd even mailen.

Verzending

Wat is nog leuker dan prima prijzen? Gratis verzending. Bij ons hoef je je geen zorgen te maken met verzendingskosten. Deze hebben we al in de prijs berekent en je zal zonder enige zorgen je producten ontvangen. Alleen in sommige gevallen wanneer de prijzen te laag zijn zullen we verzendkosten bij voegen.

Levertijd

De levertijd is van 3 tot 7 werkdagen en soms kan tot uitlopen tot 1-2 weken. In heel kleine gevallen kan dit tot 4 weken als het druk is en als problemen zich voorkomen.

Dit komt omdat we meteen vanuit de leverancier deze producten naar u sturen. Omdat dit een nieuwe webwinkel is kunnen we niet al deze producten meteen importeren en daarom dat we deze meteen naar u toe sturen om te beginnen.