Over Ons

Er goed uitzien hoeft niet veel te kosten en zeker niet als je bij ons gaat bestellen. Onze producten zijn uniek en van geweldige kwaliteit. Daarnaast hebben ze een goede prijs waardoor je niet veel hoeft te betalen om er goed uit te zien. 

We werken samen met leveranciers om producten goedkoop bij u te kunnen brengen. Op deze manier hoeft u niet veel te betalen voor unieke producten om er cool uit te zien. 

Onze producten zijn uniek en zijn niet makkelijk te verkrijgen in Nederlands. Daarnaast hoeft u zich geen zorgen te maken over copycats die de zelfde product als u zullen dragen. 

Onze assortiment varieert van alle type armbanden die er zijn. De producten in onze website zijn uitstekend en voor een goede prijs te verkrijgen.

Opgericht in Nederland in 2019. We willen elke man de kans geven om er goed uit te zien voor een goed budget. Al onze producten zijn van goede kwaliteit waardoor de producten lang meegaan.

Bestellen en betrouwbaarheid?

Het bestellen bij ons is betrouwbaar. Wij staan als bedrijf ingeschreven bij de Kamer van Koophandel met het KvK-nummer 75253771. en zijn gevestigd in Nederland.

Je kunt gemakkelijk betalen via veilige betaalmethoden zoals

iDeal en paypal betaling mogelijkheden bij Mannen Armbanden

 

 

 

 

Verder beschikt onze website over een SSL certificaat waardoor u veilig kunt betalen zonder enige probleem.SSL secure. secure sockets layer een protocol voor veiligheid op website.

Omdat we graag een goede klant relatie willen opbouwen kunt u ons altijd mailen op rjdwebshop@gmail.com. Daarnaast kunt u ons ook een bericht sturen op Facebook. We zullen binnen 12 uur reageren op uw bericht.

Hoe bestelt u een product bij ons?

In 5 eenvoudige stappen:

  1. Kies de armband die u wilt kopen
  2. Kies vervolgens de lengte van dit armband
  3. Ga vervolgens naar uw winkelmand
  4. Scrol naar beneden en ga naar “Doorgaan naar afrekenen”
  5. Vul uw gegevens, kies uw betaalmethode, ga akkoord met de algemene voorwaarden en klik op bestelling.

 

Wat is de levertijd?

De geschatte levertijd bedraagt 3-7 dagen en dit kan soms wel uitlopen tot 1-2 weken exclusief verwerkingstijd. Deze is gemiddeld 1-3 dagen.

Het kan soms voorkomen dat je bestelling past na 4 weken komt. Dit komt alleen voor als er veel bestellingen zijn geplaatst en er problemen zijn met bezorging.

Omdat wij niet de kapitaal hebben om de voorraad in Nederland te hebben, maken wij gebruik van de mogelijkheid om samen te werken met de leverancier.

Dankzij deze mogelijkheid kunnen wij producten aan u aanbieden voor een zeer redelijke prijs en ook worden deze gratis verzonden en bezorgd.

Hoe ontvang ik mijn bestelling?

Uw bestelling duurt een aantal dagen voor dat het in Nederland komt en daarna wordt deze door PostNL bij u bezorgd gratis.

Wanneer een bestelling verschillende producten bevat, kan het voorkomen dat deze apart van elkaar geleverd worden.